Selecteer een pagina

Sander Jorna

 

Muy Movies is een bedrijf dat is opgericht door mij, Sander Jorna. Hoe ben ik erbij gekomen om een eigen bedrijf te beginnen? Ik heb 11 jaar in Spanje gewoond, dichtbij Málaga om precies te zijn. Vanaf daar maakte ik mijn eigen filmpjes, ik vond het leuk om achter de camera te staan en vervolgens dat allemaal te editen tot een leuk filmpje! Ik kwam er achter dat dit echt iets voor mij was en inmiddels is dit mijn hobby geworden en wil ik er meer mee doen. Ik heb dus besloten om speciaal van Spanje weer naar Nederland te verhuizen om een opleiding te doen die me dit allemaal beter kon leren. En nu zit ik hier in Nederland op het Grafisch Lyceum Utrecht en bezig met de opleiding Audiovisuele vormgeving, en wil ik hier uiteindelijk mijn werk van maken en ben ik daarom Muy Movies gestart!

Muy Movies staat voor mijn verleden, omdat ik in Spanje heb gewoond ,heb ik de ”Muy” in mijn naam, wat in het Spaans betekent ”heel erg”, en dat heb ik gecombineerd met movies. Want ik ben namelijk heel erg van de movies 😉

Luc Simons

 

Luc Simons dat is mijn naam, en mijn passie en drive ligt bij het maken van video’s. Het vertellen van mooie verhalen in de vorm van bewegende beelden. Concepten bedenken voor videoclips of bedrijfsvideo’s, niks is te gek. Ik heb altijd al video’s gemaakt en verhalen verteld voor de camera. Dat ik hier mijn baan van wil maken wist ik al vrij snel. Ik volg op dit moment de opleiding audiovisuele vormgeving en ben eigenlijk de hele dag wel bezig met video en film. Ik ben een open en sociale jongen en ik weet zeker dat Sander en ik hele mooie resultaten kunnen neerzetten, en samen met u een mooi eindresultaat behalen. Een video waar u als klant echt trots op bent, dan zit u bij Muy Movies goed. Wij zijn een luisterend oor naar de klant toe en gaan naar uw wens te werk. Ik zeg altijd dat communicatie de sleutel tot succes is en dat staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.